onsdag den 25. marts 2009

BØNNER OG LINSER

KIKÆRTEBØF

INGREDIENSER
150 g tørrede kikærter
2 citroner
3 fed hvidløg
1 stk chilipeber
3 spsk olivenolie
40 g rasp
5 spsk frisk koriander

DRESSING
150 ml yoghurt naturel 0,5 %
1 stk citron
5 spsk frisk mynte


FREMGANGSMÅDE
Sæt kikærter i blød natten over.
Kog kikærter i saltet vand i ca. 2 timer.
Si vandet fra.
Blend med citronsaft, hvidløg, chili og olivenolie.
Bland rasp og frisk koriander i.

DRESSING
Bland yoghurt med citronsaft og friskhakket mynte.

FORM OG STEG
Form kikærtebøfferne - ca. 100 g hver.
Steg dem i 5 min. på hver side.

SERVERING
Serveres med yoghurtdressing, groft brød samt salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar