onsdag den 25. marts 2009

BRØD

FROKOST BOLLER MED FYLD

Ingredienser:

Vand 300 g
Syrnet mælkeprodukt 100 g
Tørgær 13 g
FiberHUSK® 20 g
Salt 7 g
Sukker (saccharose) 5 g
Rapsolie 9 g
Gurkemeje 10 g
Rugmel 100 g
Hvedemel 425 g
Oregano 1 tsk.


Fyld:

Rød peberfrugt 75 g
Grøn peberfrugt 75 g
Kogt skinke i tern eller strimler 150 g

FREMGANGSMÅDE
1. Vandet lunes. Gæren og FiberHUSK røres ud i det, lad det hvile i 5 min.
2. Alle ingredienser tilsættes gær og FiberHUSK® blandingen, gem lidt af sigtemelet.
3. Dejen æltes godt igennem.
4. Dejen dækkes til og hæver et lunt sted i ca. 45min.
5. Peberfrugten skæres i små tern.
6. Dejen slås ned.
7. Peberfrugten og skinken tilsættes og dejen æltes godt igennem.
8. Dejen deles i 16 stykker, der formes som boller og lægges på en bageplade med bagepapir.
9. Bollerne efterhæver i 20 min.
10. Stykkerne pensles med syrnet mælkeprodukt.
11. Bollerne bages ved 200 grader i ca. 20 min.
12. Stykkerne afkøles på en bagerist

Ingen kommentarer:

Send en kommentar